Troen på dig selv er grundplanen for din succes..

Beslutninger…

Beslutninger…

Når du vælger at tage beslutninger omkring vigtige ting i dit liv og dit navn er Pernille Jensen (altså mig), så vil du forstå hvor meget du endelig har (IKKE) taget beslutninger omkring dit liv før, fordi nu kan mærke en helt anden følelse af lettelse og ro indeni efter du har taget en (rigtig) beslutning..

Når jeg skriver rigtig, mener jeg ikke at det er den rigtige på den måde men at jeg endelig ikke har taget en endelig beslutning som jeg havde det godt med..

Dørene var stadigvæk åben for de andre valg muligheder, så jeg kunne ikke fokusere ordentlig på det valg jeg havde træffet derfor endte det hele altid med at jeg fuckede det op eller opgav, fordi jeg var så fyldt op hele tiden med alle de udklarede beslutninger.

Tænk sig, at jeg har gået i så mange år og troede jeg havde taget endelig beslutninger men egentlig bare aldrig taget en eneste, det er VILDT at tænke tilbage på og giver så meget god mening omkring hvorfor jeg hele tiden følte mig i konflikt med mig selv, som om at jeg endelig ikke vidste hvilken vej jeg skulle gå ud af? Som om jeg stadigvæk altid stod forenden ad krydset og kiggede mig rundt for at tage et valg…

At tage en endelig beslutning, omkring nogle ting nu efter jeg har fået lidt vise ord fra min elskede manni, det gør det hele meget nemmere! Jeg føler en stor sten er luftet væk fra mine skuldre, som om jeg lige pludselig forstår at jeg bare skal tage et valg også løser alle problemer sig, jeg vælger at kalde dem problemer i stedet for det lidt mere korrekte ord (udfordringer), for jeg ser dem som problemer da de har spændt ben for mig, eller rettere sagt jeg har spændt ben for mig selv alle disse år! VED ikke at tage et valg/en beslutning omkring hvad jeg gerne vil og ikke vil, fordi jeg hele tiden troede jeg kunne mere end jeg kunne udefra hvor jeg stod i mit liv…

Jeg ser dette som en stor dag, en stor mulighed for at give slip og endelig komme i gang med at leve, som den jeg er og udefra der hvor jeg er, jeg kan sgu ikke overtage hele verden når jeg ikke engang kan tage en rigtig beslutning omkring mit eget bedste!

Det holder jo ikke en meter, det er for langt ude at tro jeg kan have 15 bolde i luften mens jeg er ved at bygge mig selv psykisk og fysisk op igen, hold nu lige PERNILLE JENSEN! Du er ikke superhelt, du er en meget følsom pige som i mange år har forsømt dig selv og den du var, tag for engang skyld i dit liv en beslutning omkring hvad der er BEDST for dig og ikke hvad du tror du skal ud fra nogle valg du engang træf. Ja, jeg snakker lige i tredje person, men det er fordi jeg har brug for både at dele det her med jer men også fortælle mig selv det, jeg indser mere og mere bare ved at taste alle disse ting ned og jeg forstår mere og mere om hvorfor tingene er endt som de er mange gange for mig, alt sammen fordi jeg ikke bare tog en beslutning eller valg, men blev ved med at flyve rundt og gøre det samme, det skulle ende galt og det gjorde det også! MEN nu kan det kun gå en vej og som jeg altid siger, det er OPAD!

Tak til min elskede mand, for altid at støtte mig og guide mig, du er virkelig min vej til en lykkelig mig, uden dig ingen mig og ingen vej til lykke, for jeg har brug for dig og dine råd, ellers vil jeg bare ende tilbage i samme skuffe. Jeg elsker dig for det, selvom jeg nogle gange synes du er en klogeåve, men det er du fordi du er en vis mand der skal hjælpe mange fortabte sjæle tilbage til deres oprigtige jeg! Sikke en gave at besidde, det må du love mig du altid husker på hvorfor du er endt her på jorden, for hvis du ikke gør det tør jeg slet ikke tænke på hvad der kan komme til at ske med alle de fortabte sjæle ligesom min.

Endnu engang tak alle sammen og fortsat vidunderlig mandag derude med masser af kærlighed fra mig til dig <3

 

 

13493040_10207332188117024_455926813_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Troen på dig selv er grundplanen for din succes..