Lyt til hjertet....

Endnu en unik forside…

 

Denne gang kan jeg takke den talentfulde Thomas samsøe, for den smukke elegante juleforside på hans virkelig anerkendte Players magasine, i denne dejlige juletid.

Jeg synes dette er en stor ære, fordi jeg ved at dette magasin bliver et af de største i verden fordi Thomas brænder for at gøre det til noget helt unikt, det er jeg slet ikke sekund i tvivl om.

Efter nogle års bekendtskab mellem mig og Thomas, har vi begge lært hinanden godt at kende og skabt et godt samarbejde, både professionelt og venskabeligt, dette sætter jeg stor pris på, for jeg synes at Thomas er en god mand, der virkelig forstå at sætte handling bag hans ord.

Så denne mulighed, er jeg virkelig taknemmelig for og jeg er glad for at jeg har fået års sidste cover billede, fordi det har allerede været med til at gøre en forskel for mit nye år, da jeg drømmer om at blive cover model for en del magasiner og dette her var helt klart en af de største jeg drømte om at få æren af at komme på forsiden af.

Så efter dette skete, skabte det en helt anden tro indeni mig og jeg ser virkelig frem til at det nye år det kommer an, så jeg kan udleve endnu flere af mine drømme og opbygge mit selvværd mere op, for selvom det er selvtilliden der elsker opmærksomheden og anerkendelse for sådan en slags billeder, så er det blevet for mig et mål om at få selvværdet med i det.

Det får jeg ved at huske mig selv, anerkende mig selv og rose mig selv for det at holde i og nå målet, for det er nemlig ikke det at nå målet der er succes det er vejen der til, det er hele succesen!

Det er på den vej, dit selvværd bliver opbygget hvis du altså husker at få dig selv med og ikke lade din selvtillid kører dig over og tage magten, fordi den bare vil shine og ses, som jeg siger. Men virkelig tænker over hvorfor du gerne vil opnå dette mål, jeg ved godt at det er mit ego der vil på forsiden af de magasiner, men det er mit hjerte der får lov at styrer vejen så det ikke bliver en egoistiske handling men en hjertelig handling, for selvom egoet har drømme som virker egentlig ligegyldig så er ens skæbne bare bestemt omkring at det er sådan ens liv skal leves, hvilket jeg tror på at jeg skal med hensyn til min model drømme, de skal udleves før jeg kan give rigtig slip på det.

Så næste år, der har jeg store mål, min tro på de mål bliver opfyldt er meget store fordi jeg vælger at tro på det er min vej her i livet, som jeg kommer til at kunne gøre en forskel for andre med. Og så længe jeg ser sådan her på det, tror jeg på det kun kan gå den rigtige vej. Selvom mit ego selvfølgelig også er med i spillet, så er det ikke længere det der styre mit liv, mine drømme eller mål! Men hjertet, der fører an og viser vej, den rigtige vej.

Jeg ser frem til næste år, det skal nok blive et uforglemmeligt år, med masser af store minder, jeg er slet ikke i tvivl, fordi jeg vil gør hvad det kræver for at opnå de drømme jeg har indenfor model verden og jeg vælger at sige til mig selv, alt ender lige præcis som det skal!

Tro på dine drømme og lev efter dine mål, med dit hjerte som vejviser, så kan det kun gå en vej lige derhen hvor du ønsker at ende.

Endnu engang tak til jer alle for jeres tid, håber i har en vidunderlig jul <3

 

15320355_10207146489653319_734824530_n

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyt til hjertet....