Musikvideo, med to anerkendte musiker!

Endnu et magasine er indtaget!

Endnu et magasine indtaget!

Endnu engang mange hjertelig tak for denne fantastiske title som Miss october! Det kan jeg godt lide, for i det måned har både min mor fødselsdag og min elskede søster fødte hendes lille pige, så det er i forvejen et helt unik måned!

Jeg kan slet ikke forstå at mine model drømme stille og roligt bliver udlevet, det følelse godt og jeg er stolt og jeg er beæret over fotografens store arbejde både med at tage, redigere og sende billederne ind til magasinet Modelz view, det har betydet meget for mig at han har vidst sådan en stor interesse i at hjælpe mig med mine drømme!

Jeg mødte Mike, da jeg var en tur i Miami og det var det hele værd at møde denne jordnær og søde mand, han var en speciel mand fordi han var sig selv, men det faldt i rigtig god jord hos os alle for vi elsker mennesker der tør være dem selv!

Jeg glemmer aldrig vores fede oplevelse på hotellet og i poolen oven på taget, det var en møg fed oplevelse og udsigt udover Miami, det var virkelig en fed dag sammen med min elskede mand, min dejlige veninde Joan Divine, som har lagt makeup og ordnet mit hår, uden hende havde jeg slet ikke set top lækker ud på billederne som jeg gjorde, hun er en unik kvinde som jeg holder meget af!

Og uden min dejlige mand havde jeg ikke klarede mig igennem turen til Miami, han var hel klart min største støtte nogensinde, for han var der hvert eneste sekund og jeg er ham, Joan og Mike dybt taknemmelig for deres tro på mine model drømme!

Jeg vil altid huske jer for det i har gjort for mig, det kommer jeg aldrig til at glemme, det vil være en af mine største oplevelser fra min miami tur, takkede være jer 3, i fortjener alle sammen et stort kram for jeres opbakning og støtte, jeg får helt tårer i øjne af tankerne omkring hvad i har gjort for mig og hvad i så i mig, det giver mig så meget mere tro på mig selv og mine talenter indenfor model verden! 14971380_608776292640149_779106083_n

PHOTO: MIKE ANTHONY FROM USA.

Det kan slet ikke siges nok gange hvor meget det betyder for mig, jeg har ikke så meget mere at sige end billederne siger resten og magasinet kan købes på nettet ved at gå ind på www.modelsview.com .

Masser af kærlighed jeres vej <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musikvideo, med to anerkendte musiker!