Beslutninger...

Lyt til hjertet….

 

Det at sætte sig ned og spørger sit hjerte tilråds? Det er en fed følelse som jeg kan mærke har givet mig meget mere selvsikkerhed end jeg nogensinde har følt før. Den følelse af at føle sig hørt, lyttede til og forståede, det er en af de dejligste følelser der findes, især når det kommer fra en selv.
For at hører sin egen lille hjerte stemme helt indeni mig, når hele verden omkring mig råber højt det er næsten helt umuligt! Men hvis jeg virkelig vælgere at tage mig tid til at lytte, mærke efter og forstå hvad det er jeg føler, så kan jeg hører mit hjerte visker til mig fra dens dybeste side at den ikke længere ønsker jeg gør mig selv ondt, giv nu slip på den du troede du skulle være!
Forstå nu at der er så meget mere i dig, end hvad øjet ser! Du har slet ikke selv forstået hvad dit store hjerte og sjæle kan udleve på denne jord, ting så store som hele jorden og himlen til sammen, din indre kræfter er større og mere givende end manges til sammen, hvis du bare ville indse hvad det er du er skabt til! Så ville dit liv, være en hel anden dans end den du danser nu, du danser lige direkte i mørket fordi du lade dig styre af din selvtillid, men hvis du bare lod selvværdet vise dig hen til lyset, så vil du se magi og mærke hvem du i virkeligheden er!
Der findes næsten ingen der kan beskrive hvem du er, fordi de kender dig ikke? Verden tror du er noget som deres øjne ser men det er du ikke, øjet det lyver!
Inde bag dine blå øjne, gemmer der sig en sjæle som er ufattelig gamle, så vis, stærk, godmodig og fyldt med kærlighed til alverdens dyr, mennesker o.s.v. til ALT, som kun ønsker at gøre en forskel for denne verden, som er i gang med at ødelægge sig selv fordi vi mennesker ikke fatter hvad det er vi gør, mig selv inkluderet og igen husk dette er bare Pernilles hjertes mening, så lade være med at tage det til jer. For Pernille er på ingen måde ude på at gøre nogle fortræd, nej så vil hun heller gøre sig selv fortræd end andre! Dette er også en af grundene til at jeg vælger at skrive til Pernille, fordi jeg stadigvæk ved at inde bag den facade Pernille igennem tiden har sat på, gemmer der sig en pige med håb, tro og masser af kærlighed til alt det hendes fortid har budt hende, der er så meget mere end hvad øjet kan se, så meget mere end jeg kan beskrive med ord, fordi de findes slet ikke.
Jeg har i 25 år nu beskyttet hende mod verden og da vi startede livet ud sammen, der fik jeg fortalt at jeg allerede havde hul i mig, (mit hjerte). Tænk sig at jeg var allerede skabt til at fejle noget fra den dag jeg blev født, eller var grunden til jeg fik et hjul i mit hjerte at jeg skulle fat hvor følsom en pige jeg endeligt var, hvor meget jeg skulle passe på mig selv fordi min krop var allerede skadet, men valgte jeg er lytte nej, heller ikke selvom hjertet ofte sagde stop ved at skabe smerte indeni mig. Hjertet, det er mig, det er den jeg er, det er den jeg ønsker at være, den jeg resten af mit liv, vil lytte på og lade mig lede af, for det er det eneste rigtige at gøre, for bare se selvom jeg i alle disse år har fortiet hjertes stemme, så kæmper det stadigvæk for at jeg skal udfører det jeg er sat på jord for!
Det vil ikke give op, det vil lade mig få den sejr og lykke som jeg fortjener, som jeg har søgt i mange år og hele tiden været indeni mig, al den tid!
Hvis jeg bare havde lyttede til det for langtid siden, ja så havde det hele set helt anderledes ud men at se tilbage i fortiden og fortryde det gør intet godt for en, så derfor vælger jeg kun at gøre en ting med min fortid når jeg ser tilbage og det er at lærer at forstå hvorfor det endte sådan også tilgive ALT, for det er det hjertet ønsker at jeg gør og hjertet er min tro på mig selv.

Dette her har måske været forvirrende at læse, for jeg både skriver som mit hjerte og som mig, men når jeg skriver så skriver jeg bare så det der kommer ned, er bare hvad der kommer direkte fra hjertet og sjælen, der bliver ikke tænkt over om det er forkert eller rigtigt, det kommer bare lige fra det inderste af mig og ud til jer alle. En sidste ting, MASSER af kærlighed til jer <3

 

13988709_568332900017822_1870119128_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beslutninger...