Måneds motivation, er den nye mulighed for dig i det nye år, ses vi?

I TV2Nords live udsendelse imorgen, men denne gang er manden stjernen.

I TV2nords Live udsendelse imorgen, men denne gang er manden stjernen.

Imorgen får jeg den store ære af at se min dejlige mand i tv2nord, han er en mand med mange talenter og jeg ser så meget op til ham, han har givet mig et nyt liv! Og hans evne til at gøre en forskel for hans medmennesker er mere unik end jeg kan beskrive med ord, derfor er denne mulighed for at blive set i tv’et en stor mulighed for at endnu flere ser hvordan og forstår at han har ændret sit liv, fra at være noget helt andet end han er i dag! Det er måske den samme mand, men den mand der står foran mig i dag, er en mand der virkelig har fundet ud af hvad livet handler om, det handler om at gid for at gid, og det gør han dagligt ved at lade andre blive inspireret af hans historie, fra kokain til kærlighed det kan snart ikke blive mere rørende og smukt! Jeg er i hvert fald mere stolt end jeg kan udtrykke med ord, for der findes ikke ord som kan udtrykke min glæde over at den mand jeg dagligt deler liv med, skal ind og fortælle hans historie så alle i dejlige personer der sidder derude kan lade jer forstå at vi alle kan forandre vores liv, men det ofte kræver at vi tør søge hjælp hos den som har svaret på hvorfor vi ikke ændre vores liv selvom vi udmærket godt ved hvordan vi ønsker at leve? Det svar har min mand, han har svaret på mange ting og jeg søger dagligt hans råd og vejledning, fordi når jeg tør lade hjertet vise mig vej, så er Peter vejen til den jeg ønsker at være og dette skal ikke forstås som at jeg skal leve mit liv igennem ham, men nej han husker mig på hverdag hvad det er jeg er værd, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil med mit liv fordi han hver eneste dag gør lige præcis det han vil med hans liv, han lade intet stoppe ham og jeg mener intet, ikke engang hans frygt får lov at stoppe ham fra at udleve hans drømme og mål!
Peters tro, tillid og tålmodighed til selve livet har jeg aldrig set før og jeg tør godt sige at denne mand er lavet af noget helt specielt og jeg tør også sætte mit liv på spild, for at det han kan er nøglen til alles lykke! Så tør du tage chancen og få det liv du inderst inde i dig drømmer om eller er du stadigvæk ikke klar, prøv at mærke efter og hold dig ikke tilbage for at henvende dig til min dejlige mand, Peter Bystrup på facebook siden Heart-contact, du vil ikke fortryde det et øjeblik. Det lover jeg dig, for det har jeg heller aldrig fortrudt.

Jeg vil ønske i alle kunne se hvad jeg ser når jeg kigger på min mand, han kommer til at gøre en forskel større end jeg kan forstille mig, det ved jeg fordi han elsker det han gør og fordi det eneste han ønsker er at dele alt med jer, så i kan få et bedre liv.

Håber i vil se med, det er i morgen kl. 19.30 TV2NORD Live udsendelse, det bliver spændende at se hvad det bringer med sig, vi håber og tror på det aller bedste. Det er det eneste rigtige.

Jeg vil gerne sende en masse taknemmelighed jeres vej, for at i tager jer tid til at læse hvad mit hjerte gerne vil dele med jer. Tak fordi i er jer, i er alle unikke. <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måneds motivation, er den nye mulighed for dig i det nye år, ses vi?