Endnu en unik forside…

Måneds motivation, er den nye mulighed for dig i det nye år, ses vi?

Måneds motivation, er den nye mulighed for dig i det nye år, ses vi?

Nu har min mand gjort det igen, han har skabt en helt ny mulighed for dig derude som sidder og gerne vil have mere ud af livet, som måske mangler overskud, resultater, forståelse, tro eller noget helt andet, jeg vil næsten våge og påstå at ved at gå til måneds motivation kan du finde en løsning på mange af dine spørgsmål.
Dette bliver et unikt tiltale, som ligesom at gå til fitness kan være din nye hoppy, for det eneste du skal af at møde op til 2 timers undervisning i mindfulness i Aalborg, hvor du kan tage alle de notater du vil og spørger alt det du vil, bare du huske dig selv og at lytte, for hvert eneste ord der bliver sagt vil være med til at skubbe dig i den retning du ønsker i livet, hvis du tør og er klar til det.
Det er meget simpel, du skal faktisk bare sidde ned og lytte, det er det eneste det kræver, det min mand gerne vil, er bare at give dig muligheden for at give dig selv noget, som kan gøre en forskel for dit liv, så hvorfor ikke tag chancen?
Dette er i hvert fald ikke en chance jeg skal gå glip af, jeg har selv valgt at sidde blandt publikum og lytte med, tage notater og deltage i undervisning med åbent og positivt sind, fordi dette også er en mulighed for mig. Så jeg kan bevæge mig endnu mere i den retning, jeg gerne vil for jeg har ligesom alle andre brug for at lærer mere omkring mig selv og livet, for at kunne leve livet som jeg ønsker det. Jeg er langt fra helt derhenne endnu hvor min mand er, men jeg ønsker inderligt at komme dertil, det er også derfor jeg deltager i dette fordi jeg ser det som en mulighed for at jeg finder mere ind i mig selv og på den måde, kan finde mere ud af mig selv også indse nogle ting som gør det at leve meget nemmere og dejligere, hvem vil ikke gerne leve livet med den følelse af det er nemt og dejligt?

Jeg tror at en stor del af befolkning gerne vil dette, især fordi livet er kort så hvorfor ikke leve livet med et smil og gøre de ting vi gerne vil, i stedet for at gå hele livet og bekymre os om alting også aldrig have tid til at gøre de ting vil inderst inde gerne vil? NEJ TAK, jeg vil leve og gøre lige præcis hvad jeg gerne vil, derfor vil jeg også gøre noget for det! Jeg tager til måneds motivation også gør noget for at ændre mit liv, i stedet for at sidde og græde snot over det, det er ikke det værd at bruge sin tid på, livet er meget mere end regninger, regler og bekymringer.
Der er så mange muligheder derude, vi er bare nogle gange for optaget til at se dem eller nok nærmere sagt for stresset til at se dem, jeg har mange gange oplevet at det jeg ønskede aller mest stod lige foran næsen af mig, men fordi jeg ikke havde tid til at se, mærke eller følge hvad der skete omkring mig opdagede jeg det slet ikke også wupti var det VÆK!
Jeg er kommet der til i mit liv, at det vil jeg ikke lade ske mere, jeg vil opleve livet og jeg vil lærer noget nyt hver dag omkring alt hvad livet indebærer og derfor vælger jeg også at deltage i min mands nye tiltage, fordi jeg kan uden at tøve eller blinke sige det kommer til at åbne så mange øjne for mange ting, som mange mennesker slet ikke troede var så simpel eller kunne lade sig gøre, jeg glemmer aldrig første gang jeg startede på min mands forløb, han blæste mig seriøst bagover fordi alt var så simpel og alle kan lærer at leve ud fra disse ting, hvis de bare tør og der er måneds motivation en fantastiske ting fordi du engang i måned kan møde op og lærer noget nyt som kan være med til at motivere dig til at gøre noget nyt, tænke anderledes eller skabe andre resultater f.eks. Det er en oplagt mulighed for forandring og vedholdenhed, jeg synes du skal overvej dette og hvis du har flere spørgsmål kontakt endelig min mand Peter Bystrup (Heart-contact), han besvare med glæde alle henvendelser.

Håber vi ses til måneds motivation i Aalborg i det nye år, for dato og tidspunkt gå ind på Facebook siden Heart-Contact og læse mere omkring hvad det er og hvornår det er, endnu gang tak for din tid! <3

MERE INFO:

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fheart-contact.dk%2Fmaanedens-motivation%2F&h=uAQFIKUhY

BILETTER KØBES HER:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbilletto.dk%2Fda%2Fevents%2Fmaanedens-motivation-heartcontact-spar-60&h=uAQFIKUhY

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en unik forside…