I TV2Nords live udsendelse imorgen, men denne gang er manden stjernen.

Modgang….

Modgang….

Når livet giver dig modgang, er dette måske bar én chance for at give en anden medgang? Det handler meget om hvordan du vælger at se den modgang du møder, som en udfordring eller en mulighed for at ændre dig eller gøre noget nyt?
Jeg har hele dagen følt modgang, fordi jeg ikke lige har kunne vende humøret og tankerne, men igen er det bare noget jeg vælger, hvorfor så vælge at lade det være modgang og påvirke mig negativt?
Fordi jeg er træt og udkørt i dag, det er bare en af de dage hvor jeg ikke lige kan se så langt frem som jeg kunne dagen før, men dette er ikke verdens ende men i denne stund jeg skal indse det er tid til forandring, for det er når jeg er længst nede mine tanker er skarpeste. Men hvis jeg ikke forstår at se styrken i de dårlige dage, kan jeg heller ikke lærer at nyde de gode dage.
Så når modgang møder dig, lade det ikke kører dig ned men prøve at forstå og lyt til hvad det er der egentlig sker med dig, for måske er denne modgang muligheden for din fremtidige medgang?
Det er kun dig der vælger hvad der skal ske og om du vælger at lade det ødelægge alle dine planer omkring dit liv, eller om du vælger at se det som et lille bump på vejen?
Find styrken i det mørke og lade ikke kører dig i sænk, men lad det give dig mere forståelse for selve dig og huske at forstå at du efter modgang rejser dig stærkere og modigere mod din medgang.
Det er i den her tid, jeg skal rejse mig stærkere mod mine mål og indse hvad jeg er værd og hvad jeg kan med mit liv, jeg tør godt sige at jeg er skabt til noget stort og grunden til jeg deler dette med dig, er fordi jeg igennem hele mit liv har kunne mærke at jeg havde noget unikt inden i mig, men ikke forstået hvad det er. Men efter hver dag der går og især efter hver gang jeg rammer en hård dag, forstår jeg mere og mere min indre styrke og hvad meningen med mit liv er, styrken ligger i hjertet og mit hjerte har altid været med mig og gjort store ting for alle omkring mig.
Jeg tror på at hvad du ønsker aller mest inde fra hjertet, kommer til at ske udenfor dig så længe du forstår at du er det værd du ønsker, for uden din forståelse for at tingene kommer til at gå og alting ikke altid forbliver som det er, kan det du drømmer om ikke vokse og blive til virkelighed. Tillid til livet, skaber ro i sindet og derefter kommer drømmene til at blomster omkring dig, som en smuk solsikke mark.
Er det ikke på tide vi kigger på hvad modgang er og indser at modgang ikke er så slemt som vi gør det? Det er i hvert fald min mening og den vælgere jeg at tro på, jeg forstår fuldt ud at din mening er anderledes.

Jeg vil gerne takke for din tid og ønsker dig endnu en dejlig aften <3

 

15327534_626243677560077_180695497_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I TV2Nords live udsendelse imorgen, men denne gang er manden stjernen.