Taknemmelighed, er vejen frem!

Musikvideo, med to anerkendte musiker!

Musikvideo, med to anerkendte musiker!

Så har jeg fået den store ære at endnu engang blive kontakte og spurgt om jeg ville deltage i en musik video, denne gang omhandler det bare som har en stor betydning for livet, kærlighed!
Jeg kan love jer alle det bliver en vild musik video, for sangen er virkelig en øjehænger, som rør en dybt i hjertet og jeg kan varmt anbefale at hører denne sang.

Jeg er sikker på der er mange der kan forholde sig til hvad sangen om handler, fordi kærlighed er vidst noget vi alle har mærket igennem vores liv, sikkert også flere gange, både i medgang og modgang. Så hvis du er en kærlighedssang elsker, så vil denne her helt sikkert være noget for dig du kommer sikkert til at tænke på nogle gamle minder med nogle du har haft nær dig, som måske både har forvoldt dig glæde og tårer, det er vel ofte sådan kærligheden er. Det er ikke altid en dans på roser, men nogle gange en dans på torne, selvom det er kærlighed kan det godt gøre ondt hvis vedkommende ikke kan forstå hvad det er der foregår.

Men jeg er i hvert fald helt oppe og kører over denne mulighed, ikke nok med det er en stor ære at deltage og blive spurgt, så er det endda med to mennesker som jeg udefra deres musik kan mærke de er nogle rigtig varme mennesker! To anerkendte musiker, som jeg ser meget frem til at møde, det bliver en rigtig unik søndag i musikkens tegn, som jeg virkelig godt kan lide for det gør hjertet glad.

De to anerkendte musiker, er den talentfulde Anna David og Lasse Kjær, jeg synes de begge er nogle vildt dygtige sanger, de har virkelig hjertet på rette sted og forstår at dele deres hjertes mening ud til befolkning med kærlighed, der er så meget i disse to at de deler deres historier med verden.

Det viser bare endnu mere hvorfor nogle dejlige personer de er, for de har virkelig hvad der skal til for at påvirke verden med deres talent, så folk for noget godt ud af det som de kan bruge i deres liv.

Jeg kan slet ikke beskrive det ordentlig med ord hvor taknemmelig jeg er for de begge gerne vil have mig med og for at jeg kan medvirke i sådan en anderledes musik video end jeg har prøvet de to sidste gange, det er dejligt at komme lidt mere i den blotgade som jeg gerne vil, fordi jeg kan godt mærke at jeg er begyndt at jeg søger andre steder hen end hvor jeg plejer, der er så meget mere i mig der skal udforskes og oplevelse, så jeg ser frem til at udvikle mig meget på søndag med denne opgave. Det kommer til at give mig en masse og gøre en stor forskel for mig personligt, fordi jeg er uden tvivl ved at jeg kommer til at lærer mere omkring mig selv, som jeg sikkert har brug for.

Nu er der vidst ikke andet at sige end GLÆD jer til at sangen/videoen udkommer, I vil elske den!

(Der kommer mere omkring det senere hen på bloggen, når musikvideoen udkommer)

Som altid, MASSER af kærlighed til jer derude <3

14907779_608753082642470_1025463918_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighed, er vejen frem!