Endnu et magasine er indtaget!

Over tænker…

Over tænker…..

Hvorfor kan det være så svært at ture leve sit liv, hvorfor kan en ny ting være så farlig at hjernen er ved at tænke en i stykker med frygtelige tanker der slet ikke behøves komme i ens sind, fordi at jeg netop slet ikke ved hvad det er der skal ske?

Jeg vil sige med sikkerhed jeg har angst for at leve, fordi jeg er bange konstant for nye ting og ender ofte med at blive dårlige når jeg skal noget nyt, jeg kan slet ikke overskue det, tankerne omkring det kan skræmme mig helt fra vid og sans, men hvorfor det?

Jeg ved slet ikke hvad der kommer til at ske, hvad det er jeg skal ud i og hvad det er jeg skal gøre, at skulle gøre noget nyt det dør jeg ikke ligefrem ad? Men alligevel, så frygter jeg det mere end noget andet, jeg over tænker det og jeg er virkelig bange, det er mærkeligt.

Tankerne der bare styre en i grunde, fordi jeg ikke afviser dem og lade dem gå lige igennem mig så jeg går i følelserne af det, det kommer til at ødelægge meget mere for mig end det kommer til at gavne, desværre. Men jeg vil ikke give op, jeg vil blive ved med at få det vendt, så jeg ikke længere lade mine tanker styre mit liv for det er bare tanker, det har virkelig ikke noget at gøre med det jeg skal. At over tænke ting, er ligesom at pisse i bukserne for at holde varmen, det gør faktisk intet godt for dig, det skaber bare mere afstand fra dig og det du gerne vil i livet, sådan ser jeg i hvert fald.

Og når jeg tænker mig om, så har det virkelig også skabt mere afstand end nogensinde før for mig at komme nær de ting jeg gerne vil, fordi jeg mere end nogensinde før over tænker ALT i stykker. Det er så dumt, men det er ikke bare lige sådan at komme af med, hvad jeg har tænkt mig at gøre er at snakke mig selv til ro når jeg begynder at mærke tankerne vil tage over, så prøve alt jeg kan at bevare roen og lade være med at gå i følelserne af det, fordi det gør kun så jeg bliver følelsesmæssigt involveret med det også er det svært at stoppe det igen.

At over tænke noget, er en meget stærk kræft i en og når det først er blevet hverdag at over tænke alt, så kan det virke helt umuligt at slippe af med igen, fordi det er blevet sådan en stor vane, der bare styre ens liv.

Men der er håb, alle kan komme af med det, fordi det er kun tanker det er ikke dig, det har intet at gøre med hvem du er eller hvad du kan, du kan mere end dine tanker lade dig gøre. De er ofte bare en frygt forhindring i at opnå det fulde potentiale du har indeni dig som bare venter på at komme ud og vise om verden hvad det kan!

Ofte tror jeg tankerne tager over fordi at jeg ikke gør det jeg inderst inde er skabt til at gøre med mit liv, fordi jeg tænker alle mulige ting omkring omverden hvad den vil tænke eller kan de nu lade sig gøre, og før jeg har set mig omkring så har den ene tanke overtaget den anden også er ikke længere mig der styre dem, føles det som om.

Måske, at over tanken er et tegn på at vi skal forstå at vi kan rumme meget mere og gøre meget mere end vi egentlig gør, hvis du ser sådan her på det at for hver tanke der styre dig negativt kunne du bruge til at gøre lige præcis det du gerne vil i livet, i stedet for. Så er der lige pludselig meget at gøre noget med, efter min mening for jeg over tænker som sagt ALT.

Det her giver mig selv stof til efter tanke, for jeg har aldrig før selv tænkt sådan her omkring det, det kommer bare lige nu mens jeg sidder her og skal til at støve suge og spekulere på hvor ærgerligt det er at jeg ofte mister ting i mit liv, begrund af det. Ikke fordi det hjælper noget at agre sig, det ved jeg godt. Hvis du bruger tid på at se tilbage, spilder du din tid for du kan kun gøre noget ved det du ser fremad.

Har ikke mere på hjertet denne gang, men mange tak for i læste med igen og endnu engang MASSER af kærlighed jeres vej, nu vil jeg komme i gang med støvsugning! <3

 

14874905_604300593087719_1019835517_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et magasine er indtaget!