Beslutninger, er ALTID svære for mig!

Taknemmelighed, er vejen frem!

Taknemmelighed, er vejen frem!

Der er så mange ting at være taknemmelig for, hvis blot jeg fokusere mere på hvad jeg havde i stedet for hvad jeg ikke havde, nu tænker jeg ikke kun materiale ting for det har jeg fattet det gør ikke en mere lykkelig!

Nu tænker jeg mere på bare det at leve, det at have tag over hovedet, få det mad jeg gerne vil have, have en dejlig familie, vovse, hest, mand, venner, o.s.v.

Point i dette er at jeg prøver at programmere mig om til at se hvad jeg egentlig har også ved at fokusere mere på det, måske kan programmere mit negative program om til mere positiv tænkende program, det er i hvert fald forsøg værd. Måske det er nøglen til at jeg indser nogle flere ting omkring det gode ved at være mig, når jeg ser sådan her på tingene. Altså det bare en skør ide, men som i mit hoved giver god mening, fordi jeg ikke rigtig har givet mig lov til at se hvad der er godt omkring mig.

Og når jeg kigger mig omkring, hold da op hvor har jeg det godt, godt er ikke engang godt nok at bruge, jeg har det VIDUNDERLIGT, er omringet af så meget kærlighed, hvis jeg bare gad se til siderne i stedet for kun ligeud så ville jeg få øjne op for ALLE de personer og dyr, der bare står med åbne arme klar til at tage imod mig ALTID, de vil så gerne være en del af mit liv og en del af mine optur og nedtur, hold da op! Hvor er det smukt og rørende, jeg er bare nogle gange så fat svag at jeg ikke kan se at der er faktisk en masse gaver lige omkring mig, som gerne vil mig FOR mig og ikke andet!

Det der taknemmelighed, det er ikke helt tosset, det giver meget godt ring i mine øre, jeg tror jeg vil til at lade det være fast ord i mit hoved, som hver dag kan minde mig om hvad livet er værd og hvad livet handler om, at være taknemmelig, masser af kærlighed, altid husk ens ærlighed og sidst men ikke mindst gid for at gid! GULDKORN, som vi alle burde huske, for det er det, det handler om livet. For mig giver det vældig god mening, jeg har altid set mig som en der har været rigtig god til at gid for at gid, men jeg har så bare ikke altid været særlig god til at være ærlig for jeg glemte at sige til de personer jeg gav min tid til, at jeg ikke altid havde tid at give dem.

Men igen, livet er til for at lærer og jeg lærer hverdag, ikke altid så hurtigt men jeg prøver så godt jeg kan, bedre sent end aldrig, det er nok et meget godt motto at tage med i min lærerings proces hvis jeg skulle kunne bevar fatning! Hehe.

Jeg vil gerne at i alle huske taknemmeligheden for at i er den i er eller har dem omkring i har, fordi måske det ser helt sort ud men når i ser indad, hvem står så der i spejlet og kigger tilbage gør et meget taknemmelige og godt menneske så ikke det? Så hvorfor er det du konstant siger til dig selv, du ikke er god nok eller gør det godt nok?

Jeg ved selvfølgelig ikke om du gør det her, men jeg tror at der er nogle derude der er lige som mig og siger disse ting når de nogle gange rammes af deres dårlige dage, hvilket er fuldstændig okay og meget normalt, men det er alt sammen fordi vi ikke ser det gode i os selv eller husker at være taknemmelig! Det er så simpelthen spred noget taknemmelighed og kærlighed, så kan dit liv KUN gå en vej, efter mit ordsprog vil jeg sige OPAD! Efter andres nedad, men igen vi er forskellig, tak for det!

MASSER af taknemmelighed ud til jer, fordi i er med til at styrke mig i min proces <3

14886239_604300953087683_293766986_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beslutninger, er ALTID svære for mig!