Over tænker...

Troen på dig selv er grundplanen for din succes..

Troen på dig selv, er grundplanen for din succes…

Det at tro på en selv, det er virkelig en ting vi alle burde arbejde med for jeg vil uden at sige jeg har ret væde med mange mennesker går derude og slet ikke tror på dem selv og deres egne evner?

Dette er noget jeg siger fordi jeg ved at mangle på tro, med hensyn til mit vedkommende det giver mig mange udfordringer som jeg egentlig kunne undgå ved at tro på mig selv. Meget simpel og sigende, efter min mening men måske bare noget jeg mener?

I hvert fald, så synes jeg at folk tror for lidt på dem selv og at det giver dem problemer her i livet som kan være med til at gøre det svært at opnå deres mål, dette siger jeg også fordi jeg selv er der hvor mangle på tro giver mig problemer i at opnå mine mål, jeg står tit med foden i den ene lejer og foden i den anden, men jeg kommer aldrig helt over fordi jeg ikke tør tro på at jeg kan gøre det der skal til for at nå hele vejen til det jeg gerne vil.

Mærkeligt nok, at ved at jeg ikke tør tro på mig selv, så kan jeg ikke gøre det jeg gerne vil som jeg gerne vil, hvorfor er det egentligt jeg er en forhindring for mig selv? Bare begrund af noget jeg tror jeg ikke kan? Dette giver mig virkelig lyst til at sætte mig ned og finde ud af hvorfor vi mennesker mangler troen på os selv, sådan helt til mindste dejtale, for hvis vi alle bare forstod at troen er grunden til vi ikke opnår den succes vi ønsker fordi at vi konstant er i tvivl omkring det vi gør og kan, at vi ikke ser hvorfor en stor succes vi har hverdag ved at vi bare går et lille skridt nærmere vores mål?

Jeg forstår godt at mange derude sikkert vil sige det er ikke så nemt at finde troen på en selv, fordi de selv ikke tror de selv er noget værd, igen kan jeg tage mig selv med i denne konstatering! For jeg tror ikke selv jeg er noget værd, jeg tror ofte at jeg er i vejen, ja tænk sig det tror jeg om mig selv, i stedet for at tro jeg er alt værd? Igen, vi mangler virkelig noget mere forståelse omkring vores egen værd eller tro på os selv, vi mangler at indse hvad vi egentlig har at bidrage med og hvordan verden egentlig har brug for hver og en af os, vi er alle skabt til forskellig mål og vi har alle forskellige mål, fordi vi alle har et formål her i livet, som vi skal gøre til virkelighed! Men mangle på troen, kan dette skabe problemer og mangle på evner til at gøre det der skal til for at udleve vores formål her i livet, så måske det er på tide vi begynder at se indad og se hvad der gemmer sig bag de smukke øjne vi er blevet givet og skabe tro på os selv, ved at lytte til os selv, forstår os selv, hjælpe sig selv og muligvis søge noget hjælpe, dette har jeg i hvert fald valgt at gøre.

Jeg begynder på min mands danske personlig udviklingsforløb her fra den. 22 november fordi det er hvad jeg har brug for, for at genskabe troen på mig selv også jeg kan udleve det der er mine mål her i livet. Jeg ser frem til at give troen en varm velkomst og se mine mål, blive til virkelighed og mærke succesen fra nu af og til jeg opnår målet at genskabe troen og videre.

Endnu engang har jeg delt hvad hjertet havde lyst til, så om det er noget der giver mening det lover jeg ikke og vil gerne lige sige alt jeg skriver er bare hvad jeg mener, siger ikke noget af det er rigtigt! Jeg skriver kun for at dele, fordi hjertet synes det er dejligt at dele.

MASSER af kærlighed til jer alle sammen <3

 

15050045_613326558851789_1166856170_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over tænker...